Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, American Express)
  • Χρεωστική κάρτα (Visa)
  • PayPal
  • Τραπεζική κατάθεση


Όλες οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής είναι απολύτως ασφαλείς. Όλα τα προσωπικά στοιχεία (όπως πληροφορίες πληρωμής, e-mail και ταχυδρομική διεύθυνση), καθώς και τα στοιχεία πληρωμής προστατεύονται μέσω κρυπτογράφησης και με μία επιπλέον διαδικασία εξουσιοδότησης.


Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα δεν θα χρεωθεί, έως ότου τα προϊόντα σας φύγουν από την αποθήκη μας. Κατά την προσθήκη μίας νέας κάρτας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για μελλοντικές αγορές.

 

PayPal

Εάν επιλέξετε PayPal, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα πληρωμής PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Λάβετε υπόψη ότι δεν δεχόμαστε πληρωμές από λογαριασμούς PayPal των ΗΠΑ.

 

Πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι έχετε συμπληρώσει τον αριθμό του τιμολογίου της παραγγελίας σας στο πεδίο αναφοράς πληρωμής, όταν συμπληρώνετε τα στοιχεία προκειμένου να γίνει η μεταφορά των χρημάτων. Παρακαλούμε μεταφέρετε το ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

 

zooplus SE
Commerzbank München
IBAN: DE64 7004 0041 0211 4411 01
SWIFT (BIC): COBADEFF700
Bank account number: 211 441 101
Bank code number: 700 400 41

 

Μπορεί να χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία  τραπεζικών εμβασμάτων. Η παραγγελία σας θα δοθεί στην αποθήκη μας για επεξεργασία, μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση της πληρωμής.

 

Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, ή ανάλογα με τον τρόπο παράδοσης που επιλέγει ο πελάτης, η zooplus θα δέχεται μόνο ορισμένους τρόπους πληρωμής.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλους τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να βρείτε εδώ.