Στόχος μας είναι να επεξεργαζόμαστε και να παραδίδουμε κάθε παραγγελία το συντομότερο δυνατό. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής εκτός από τραπεζικό έμβασμα προωθούνται στην αποθήκη μας για επεξεργασία σχεδόν αμέσως, μόλις επαληθευτεί η πληρωμή. Ακόμη και το Σαββατοκύριακο!

 

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση παραγγελίας, ωστόσο, η ακύρωση δεν είναι εγγυημένη. Θα εξαρτηθεί από το στάδιο της διαδικασίας παραγγελίας που έχει φτάσει η παραγγελία σας. Επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της zooplus για να ζητήσετε ακύρωση παραγγελίας.

 

Η ακύρωση είναι εφικτή εάν έχετε χρησιμοποιήσει τη μέθοδο προπληρωμής και δεν έχετε ακόμη εξουσιοδοτήσει την πληρωμή. Επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της zooplus για να ζητήσετε ακύρωση παραγγελίας.

 

Εάν δεν είναι πλέον εφικτή η ακύρωση της παραγγελίας σας, έχετε επίσης τη δυνατότητα να αρνηθείτε την αποδοχή του δέματος/των δεμάτων. Στη συνέχεια, η υπηρεσία παράδοσης θα μας επιστρέψει το δέμα/τα δέματα.

 

Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη παραδοθεί, μπορείτε να επιστρέψετε το ανεπιθύμητο προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών.