Εδώ στην zooplus σας επιβραβεύουμε με zooΠόντους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε ως πελάτες. Οι εγγεγραμμένοι πελάτες κερδίζουν αυτόματα 1 zooΠόντο για κάθε 1€ της αξίας της παραγγελίας σας. Η συλλογή zooΠόντων αποδίδει, και είναι γρήγορο και εύκολο να εξαργυρώνετε τους zooΠόντους σας.

Απλώς επιλέξτε ένα προϊόν στο Κατάστημα Επιβραβεύσεών μας, προσθέστε το στο καλάθι αγορών σας και εξαργυρώστε τους zooΠόντους σας για να το αποκτήσετε δωρεάν!

Παρακαλούμε σημειώστε:

  1. Οι κερδισμένοι zooΠόντοι θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας μόνο αφού η παραγγελία σας αποπληρωθεί στο ακέραιο και η πληρωμή καταχωρηθεί στο σύστημά μας.
  2. Αν η αξία της παραγγελίας σας μειωθεί (π.χ. λόγω επιστροφής προϊόντος κτλ.), θα λάβετε zooΠόντους μόνο για το πραγματικό ποσό που καταβλήθηκε.
  3. Εάν οι zooΠόντοι δεν εξαργυρωθούν εντός διαστήματος 12 μηνών από την πίστωσή τους στον λογαριασμό πόντων zooplus έναντι ενός δώρου επιβράβευσης, λήγουν στο τέλος του τριμήνου Μπορείτε να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης στον προσωπικό σας λογαριασμό «η zooplus μου».
  4. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε έξτρα zooΠόντους για ορισμένες ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Αυτές διαφημίζονται στην ιστοσελίδα ή το Newsletter μας και σας βοηθούν να κερδίζετε ακόμη πιο γρήγορα την επιβράβευσή σας! Οι ειδικοί πόντοι από προωθητικές ενέργειες ενδέχεται να έχουν μικρότερη ημερομηνία λήξης.


Ανατρέξτε στο Πρόγραμμα zooΠόντων για Όρους & Προϋποθέσεις, καθώς και για περαιτέρω πληροφορίες